Brood bake-off informatie

Smaak

Ons brood is zo lekker door:

·        Rijstijd van gemiddeld 24 uur

·        Bakken op natuursteen vloeroven

·        100 % natuurlijke grondstoffen

·        Geen kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen, smaakstoffen en E-nummers

       

100 % natuurlijk

Door deeg te maken van uitsluitend natuurlijke grondstoffen van de allerbeste kwaliteit breng je brood aan tafel waar je achter kunt staan.

 

Tijd

Ons brood wordt gemaakt volgens het principe van slow-food productie, hetgeen wil zeggen, dat er veel tijd nodig is, om tot het beste resultaat te komen. Deeg dat lang rijst geeft een luchtige deegstructuur en een heerlijke authentieke smaak. Het desemdeeg in de houthakkersbroden bijvoorbeeld worden gemaakt van desemdeeg, dat 10 dagen voorbereidingstijd vraagt.

 

Ons doel is de horeca heerlijk en eerlijk voedzaam brood aan te bieden, met  de smaak van de Franse dorpsbakker.
Een heerlijke krokante korst, door de authentieke stenen vloeroven. Een luchtige, open structuur, die langer vers blijft, door de lange rijstijd, de ovenvloer van natuursteen en de goede zuivere ingrediënten. Kortom brood, dat vakantiegevoel oproept en gezond is!