STEENOVEN STOKBROOD DESEM MEERGRANEN (16X440 GRAM)
Beschrijving en extra informatie
Gebakken volgens klassiek Frans recept. Ambachtelijk desemdeeg, dat ontstaat door natuurlijke gisting. 30 uur rijstijd, gerold en gebakken op een stenen vloer. Dit meergranen brood van tarwe, gerst en rogge met zonnebloempitten, lijnzaad en havervlokken kan met recht een meergranen brood genoemd worden. De allerbeste grondstoffen in combinatie met de authentieke bereidingswijze en het gebruik van een klein beetje olijfolie in het deeg geven dit Franse brood zijn uitzonderlijke smaak, uitstraling en een heerlijke krokante korst.
De stokbroden worden gedecoreerd met diverse zaden. Clean label, dat wil zeggen geen kunstmatige geur-, kleur- , smaakstoffen en E-nummers
Afbakadvies: Direct uit de vriezer, ± 8 minuten op 190°C (hete lucht oven).
De gegeven adviezen zijn richtlijnen. Hanteer deze dus niet al te strikt. Oordeel altijd op basis van uw eigen vakmanschap.
Dit receptuur is geheel vegan.
Artikelnummer: | 8315 |
Doos inhoud: | 16 stuks |
Prijs per: | stuk |
Hoofd categorie: | Brood |
Allergenen
melk | sporen |
lactose | sporen |
ei | niet |
soja | niet |
gluten | wel |
vis | niet |
schaaldieren | niet |
noten | sporen |
pinda's | niet |
sulfiet | niet |
selderij | niet |
sesam | sporen |
lupine | niet |
mosterd | niet |
weekdieren | niet |
vegan | wel |
halal | wel |
De Groot Edelgebak
Binnendienst
+31 318 - 482727
order@degrootedelgebak.nl
Aanbiedingen week 47
Zie je geen prijzen?
Prijzen zijn alleen zichtbaar met een account.