MANDARIJNEN CHEESECAKE MET BANKETBAKKERSROOM (10 PUNTEN)
Nieuw
Gebakken cheesecake op een koekbodem van naturel boterdeeg met daarop een laag banketbakkersroom, gevolgd door een laag naturel cheesecake en een swirl van mandarijn.
Beschrijving en extra informatie
Gebakken cheesecake op een koekbodem van naturel boterdeeg met daarop een laag banketbakkersroom, gevolgd door een laag naturel cheesecake en een swirl van mandarijn.
De cheesecake is zeer geschikt als gebak en als nagerecht.
Na ontdooien 4 dagen houdbaar in de koeling (7 ⁰C)
Gewicht: 1100 gram, geportioneerd in 10 punten.
Gewicht per punt: 110 gram.
Artikelnummer: | V0475 |
Doos inhoud: | 10 punten |
Prijs per: | punt |
Hoofd categorie: | American Style |
Allergenen
melk | wel |
lactose | wel |
ei | wel |
soja | niet |
gluten | wel |
vis | niet |
schaaldieren | niet |
noten | sporen |
pinda's | niet |
sulfiet | niet |
selderij | niet |
sesam | niet |
lupine | niet |
mosterd | niet |
weekdieren | niet |
vegan | niet |
halal | wel |
De Groot Edelgebak
Binnendienst
+31 318 - 482727
order@degrootedelgebak.nl
Aanbiedingen week 47
Zie je geen prijzen?
Prijzen zijn alleen zichtbaar met een account.